Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Edici贸 especial (estoig amb M'explico La lluita a l'exili)" by Carles Puigdemont & Xevi Xirgo # eBook PDF Kindle ePub Free

Edici贸 especial (estoig amb M'explico  La lluita a l'exili)

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Edici贸 especial (estoig amb M'explico La lluita a l'exili)
  • Author : Carles Puigdemont & Xevi Xirgo
  • Release Date : January 19, 2020
  • Genre: Political Science,Books,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 17031 KB

Description

El fenomen editorial de l'any. M茅s de 50.000 exemplars venuts.

Aquest estoig cont茅 els dos volums escrits pel 130猫 President de la Generalitat amb Xevi Xirgo, M'EXPLICO (2016-2017) i LA LLUITA A L'EXILI (2018-2019)

M’explico (2016-2017)

«El m茅s senzill i c貌mode hauria estat no fer aquest llibre. Durant for莽a temps he sospesat l'oportunitat de desar-lo en un calaix la clau del qual la tinguessin generacions futures. Si n'he resolt la publicaci贸 茅s perqu猫 he cregut que el seu contingut podria ser 煤til no nom茅s per entendre millor el passat i el present sin贸, molt especialment, per preparar-nos pel futur. Que sigui 煤til i positiu no vol dir, tanmateix, que estigui lliure d'algunes agrors que tots haur铆em volgut estalviar-nos: no 茅s un relat blanc, ni conformista, ni mancat d'autocr铆tica. Es un relat fet a paraula viva, com una narraci贸 quasi en directe.

»Finalment, aquestes p脿gines que llegireu -si teniu la bondat de fer-ho- demanen una mica d'indulg猫ncia i generositat, perqu猫 malgrat l'honestedat i el sacrifici inq眉estionable de tots plegats, en alguns dels passatges d'aquesta hist貌ria no quedem b茅. Jo tampoc, 茅s clar.»

Carles Puigdemont

_________________

La lluita a l’exili (2018-2019)

«Sento que he de protegir urgentment el que hem fet. En defensa pr貌pia i de tots els que creiem en el proc茅s. Em sembla que el relat est脿 ple de clarobscurs. No 茅s un tractat de pol铆tica, ni d'hist貌ria, ni un monument a segons quines creences. 脡s un llibre vital, com ho ha estat aquest per铆ode per a moltes persones. Molta, molt铆ssima gent, hem viscut, i vivim, un projecte vital. I com que 茅s una obra vital, t茅 punts molt alts, d'猫xit, i tamb茅 punts baixos. Un relat fet a paraula viva, a vegades descarnada i punyent, a vegades prudent. Com la vida.»

Carles Puigdemont


PDF Ebook Download "Edici贸 especial (estoig amb M'explico La lluita a l'exili)" Online ePub Kindle